Lander Wantens en Lieve Segers.
Volledig scherm
Lander Wantens en Lieve Segers. © Swirko

Groen: “Bij aanleg van N41 gaat 8,6 hectare open ruimte verloren.” Schepen De Gucht (Open Vld): “Nodig voor verkeersveiligheid van Gijzegem”

GijzegemGroen Aalst betreurt dat er bij de aanleg van de N41 in Gijzegem 8,5 hectare open ruimte verloren gaat. “De voorbije maanden tijdens de coronacrisis is nochtans gebleken hoe belangrijk de open ruimte blijft voor ieder van ons”, zegt Lander Wantens (Groen). “Dit is nodig voor de verkeersveiligheid van Gijzegem en de ontsluiting van het bedrijventerrein”, repliceert Jean-Jacques De Gucht (Open Vld). 

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York