De Erembodegemstraat
Volledig scherm
De Erembodegemstraat © Google Maps

Graafwerken in de Erembodegemstraat op 17 en 18 juni

Op 17 en 18 juni vinden er graafwerken plaats in de Erembodegemstraat in Aalst. Het verkeer zal daardoor hinder ondervinden.

0 reacties

 1. Eva vormt danscafé Promille om tot foodbar L’Ost & Stories: “Alles is anders, maar ik ben dezelfde gebleven”
  PREMIUM
  Aalst

  Eva vormt danscafé Promille om tot foodbar L’Ost & Stories: “Alles is anders, maar ik ben dezelfde gebleven”

  Eva Dewulf (47) zegt het nachtleven vaarwel. Het legendarische danscafé Promille, waar meer dan twee decennia Aalstenaars tot diep in de nacht uitgingen, heeft een grondige transformatie ondergaan. L’Ost & Stories heet de nieuwe trendy foodbar van Eva. “Met al die gezellige terrassen wordt de Kerkstraat stilaan een beetje de Rue De Boucher van Aalst”, zegt ze. Eva Dewulf vertelt over haar nieuw leven en haar nieuwe tophorecazaak.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.