Het voertuig kwam net niet tegen een gevel terecht.
Volledig scherm
Het voertuig kwam net niet tegen een gevel terecht. © RV

Gladde wegdek brengt voertuig aan het slippen

AalstOp de Heilig Hartlaan in Aalst gebeurde zondagochtend een ongeval door het gladde wegdek. Een bestuurder raakte er aan het slippen met zijn voertuig. Niemand raakte gewond, maar de wagen liep wel aanzienlijke schade op. 

 1. Is de redding van het geboortehuis van Louis Paul Boon nabij? “Woning wordt gerenoveerd. Het slopen is niet de bedoeling”
  Aalst

  Is de redding van het geboorte­huis van Louis Paul Boon nabij? “Woning wordt gereno­veerd. Het slopen is niet de bedoeling”

  Donderdag was er enigszins paniek op sociale media, want buurtbewoners zagen in de Dendermondsesteenweg in Aalst hoe het vroegere geboortehuis van Louis Paul Boon vanbinnen helemaal gestript werd. De volgende stap is een sloop, zo werd gedacht, maar volgens de stad is daar nog geen vergunning voor. Ondertussen laat de eigenaar weten dat hij de intentie heeft om het geboortehuis te bewaren.
 2. John Twin Music bestaat 55 jaar: “Een gitaar hersnaar ik binnen de drie minuten. De lengte van een liedje”
  PREMIUM
  Aalst

  John Twin Music bestaat 55 jaar: “Een gitaar hersnaar ik binnen de drie minuten. De lengte van een liedje”

  55 jaar al lopen gitaarvirtuozen John Twin Music in de Gentsestraat in Aalst binnen voor een reparatie van hun geliefde instrument. Gitaartechnicus John Twin startte in 1966 met de winkel en leerde zijn zoon Egon de stiel, die na de dood van zijn vader de zaak verderzette. Bij de familie Goethals - de echte naam van Egon en John - zit muziek in de genen en ook een coronacrisis krijgt dat niet klein.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"