Volledig scherm
© ANP XTRA

Gevangenisstraf voor beklaagde die maar liefst 54 coronapv’s op zijn naam kreeg

AalstDe politierechter in Aalst heeft R.M. veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden. De man slaagde er het voorbije jaar in maar liefst 54 pv’s te verzamelen voor het overtreden van de coronamaatregelen. Ook nu liet de man blijken dat het hem niets kan schelen, want hij kwam zelf niet opdagen in de rechtbank. 

 1. Jan (52) loopt 16 kilometer rond zijn huis voor dochter Noor (20) en lotgenoten met PID: “Het duurde jaren voor dokters beseften wat er aan de hand was”
  PREMIUM
  Wanzele

  Jan (52) loopt 16 kilometer rond zijn huis voor dochter Noor (20) en lotgenoten met PID: “Het duurde jaren voor dokters beseften wat er aan de hand was”

  Van de minste infectie doodziek worden en dat wekenlang blijven. Dat was jaren het trieste lot van Noor Nas (20) uit Wanzele. “Het duurde tot ik 14 jaar was voor dokters beseften wat er aan de hand was, maar intussen ben ik - uitgezonderd korte opstoten - relatief stabiel.” Om meer aandacht voor de ziekte te vragen loopt haar vader Jan (52) binnenkort 10 mijl of 161 rondjes ‘rond zijn kot’.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis