Koen Baten
Volledig scherm
PREMIUM
© Koen Baten

Getuige van dodelijk vluchtmisdrijf kende slachtoffer (77): “Ze genoot van haar ritjes met de bromfiets”

Gijzegem/BuggenhoutIn de Vereeckenstraat in Gijzegem gebeurde woensdagnamiddag een zwaar verkeersongeval waarbij een bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. Hij raakte een bromfietser, een 77-jarige vrouw uit Buggenhout, bij een inhaalmanoeuvre en reed na het ongeval gewoon door. De politie patrouilleert op verschillende plaatsen om de automobilist op te sporen. De vrouw is in het ziekenhuis intussen overleden aan haar verwondingen. Een getuige die de eerste zorgen toediende, doet aangeslagen het verhaal. 

 1. Nieuwe inschrijvingsregels Aalsters basisonderwijs: “Kansarme kinderen krijgen niet langer voorrang”
  PREMIUM
  Aalst

  Nieuwe inschrij­vings­re­gels Aalsters basisonder­wijs: “Kansarme kinderen krijgen niet langer voorrang”

  Er komt een nieuwe regeling voor inschrijvingen in het basisonderwijs in Aalst. “De vrije keuze van de ouders en de afstand tot de school spelen een belangrijkere rol”, zegt schepen van Onderwijs Karim Van Overmeire (N-VA). De voorrangregels voor kinderen uit kansarme gezinnen verdwijnen: “Kansarme kinderen zullen niet langer voorrang krijgen”, aldus de schepen.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.