Het voertuig is rijp voor de schroothoop.
Volledig scherm
Het voertuig is rijp voor de schroothoop. © Koen Baten

Geparkeerde oldtimer gaat volledig in vlammen op, technisch defect waarschijnlijk oorzaak

AalstIn de Treinstraat in Aalst is zondag in de vooravond een Audi oldtimer volledig in vlammen opgegaan. Het voertuig stond er geparkeerd toen de brand ontstond. In een mum van tijd sloegen de vlammen door de auto en was het onmogelijk om het voertuig nog te redden.

 1. IN BEELD. Het nieuwe zwembad Aquatopia is zo goed als klaar: “232 meter aan kleurrijke glijbanen: een paradijs voor Aalsterse kinderen”
  PREMIUM
  Aalst

  IN BEELD. Het nieuwe zwembad Aquatopia is zo goed als klaar: “232 meter aan kleurrijke glijbanen: een paradijs voor Aalsterse kinderen”

  Aquatopia, hét nieuwste prestigeproject van het Aalsterse stadsbestuur, is zo goed als klaar. Poetsploegen proberen het stof van de bouwwerf te verwijderen, hier en daar zijn er nog tegelwerken aan de gang én er moet natuurlijk nog water in de glijbanen en kinderzwembadjes. De deadline ligt op 17 december, want dan staat de grote opening op de planning. Wij mochten al een kijkje nemen in het nieuwe zwemparadijs, en waanden ons meteen weer acht jaar.
 1. Elke maand ‘Oilsjterse liekes’ in café Den Biekerf: “Johnny Marcoen met ‘Zjeur Jong’, da’s pure nostalgie”
  PREMIUM
  Aalst

  Elke maand ‘Oilsjterse liekes’ in café Den Biekerf: “Johnny Marcoen met ‘Zjeur Jong’, da’s pure nostalgie”

  Johnny Marcoen is het mooiste bewijs dat je geen prinsenverkiezing hoeft te winnen om je onsterfelijk te maken bij de Aalsterse carnavalisten. De liedjes van ‘de keizer van de verloren prinsenverkiezingen’ zijn pure nostalgie voor tal van Aalstenaars. Nu zondag zingt hij nog eens ‘Zjeur Jong’ en ‘Johnny zoi ze’ en al zijn andere liedjes in café Den Biekerf. Alleen al een bezoek aan het ‘oudste café van de stad’ is dezer dagen een niet te versmaden belevenis, want de nieuwe uitbaters hebben het ingericht met heel veel liefde voor Aalst.
 2. Prinsenverkiezing in oktober is een blijver: “Ook de prijsuitreiking van Aalst carnavalsstoet op de Grote Markt”
  PREMIUM
  Aalst

  Prinsenver­kie­zing in oktober is een blijver: “Ook de prijsuit­rei­king van Aalst carnavals­stoet op de Grote Markt”

  Het ziet er naar uit dat de prinsenverkiezing op de Grote Markt van Aalst een blijver wordt. Het Aalsterse schepencollege is zeer enthousiast over de eerste editie in de schaduw van het belfort en dus keert de prinsenverkiezing volgend jaar daar terug. Meer dan waarschijnlijk opnieuw in oktober. Nu de Florahallen afgebroken zijn, verhuist de prijsuitreiking van de Aalsterse carnavalsstoet ook naar de Grote Markt.