Tereos in Aalst.
Volledig scherm
Tereos in Aalst. © Swirko

Gemeenteraadscommissie bespreekt toekomst van ‘Eiland Chipka’ op 27 september

AalstDe gemeenteraad van Aalst zal wellicht op 27 september debatteren over de toekomst van de industriezone op het Eiland Chipka.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Camille-gekte in het stadspark: “Aalst, ik ben verliefd... op u!”
  PREMIUM
  Aalst

  Camille-gek­te in het stadspark: “Aalst, ik ben verliefd... op u!”

  Het was nog nooit zò druk in het stadspark. Zeker 8.000 Aalstenaars, misschien wel meer, zakten af naar de weide voor Het Melkhuisje om mee te zingen met de hits van Camille. En om - met wat geluk - een handtekening of een selfie te scoren. Het vuurwerk van dit laatste Parkfeest van deze zomer staat in groot contrast met de kabbelende parkconcerten van vroeger. “De Parkfeesten in Aalst staan weer op de kaart”, zegt organisator Maspoe.