De oppositie verlaat de gemeenteraad.
Volledig scherm
De oppositie verlaat de gemeenteraad. © RLA

Gemeenteraad kan niet doorgaan: CD&V blijft weg, oppositie stapt op

De gemeenteraad van Aalst is niet kunnen doorgaan. Meerderheidspartij CD&V kwam niet opdagen, de voltallige oppositie stapte op. Daardoor telde de gemeenteraad niet genoeg aantal leden meer en kon de raad niet doorgaan. “Beschamend”, stelde sp.a’er Sam Van de Putte.

2 reacties

 • Rudy Fosselle

  2 jaar geleden
  Dat de gemeenteraad niet kon plaatsvinden (i.p.v. doorgaan) noemt de SP.a een beschamende vertoning. Hier spreekt alweer een ervaringsdeskundige maar hun geheugen is uiteraard kort (herinner u hun laatste vaudeville op de Grote Markt over de sociale subsidies waarbij zowel de pers als het publiek foutieve/onvolledige informatie voorgeschoteld kregen).
 • Filip Verbraekel

  2 jaar geleden
  Als ze niet werken moeten ze niet betaald worden ook zeker.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.