Bram Schockaert van Cosa Nostra.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram Schockaert van Cosa Nostra. © RLA

Geen verkleedverbod tijdens Aalst carnaval, dus willen enkele cafés toch een ‘mini’-feest organiseren: “Een spontaan cafeetjescarnaval”

AalstAls dat maar niet uit de hand loopt... Jeugdcafé Cosa Nostra in Aalst organiseert tijdens de carnavalsdagen een minicarnaval. Aalstenaars kunnen er verkleed en zittend iets komen drinken.  “Zeker een tof idee”, is te horen bij andere cafébazen. De burgemeester laat weten dat er geen verkleedverbod geldt en hij rekent op het gezond verstand van alle carnavalisten.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.