Buitenlesweek in Odisee Aalst.
Volledig scherm
Buitenlesweek in Odisee Aalst. © Odisee

Geen buitenlesdag bij Odisee Aalst, maar een buitenlesweek

AalstBij Odisee hogeschool in Aalst organiseren ze geen buitenlesdag, maar een heuse buitenlesweek. De hele week lang vinden er allerlei lesactiviteiten buiten plaats en dit bij de opleidingen Kleuter- en Lager onderwijs. “Buiten de klasruimte zijn er ook veel mogelijkheden om les te geven op een leuke en creatieve manier”, vertelt Steven Van Mol, opleidingshoofd onderwijs.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Vlaams Belang kritisch voor circulatieplan, maar De Gucht (Open Vld) is het daar niet mee eens: “Parkings en fietsenstallingen voller dan vroeger”
  Aalst

  Vlaams Belang kritisch voor circulatie­plan, maar De Gucht (Open Vld) is het daar niet mee eens: “Parkings en fietsen­stal­lin­gen voller dan vroeger”

  Vlaams Belanger Guy Claus was in de gemeenteraad van Aalst kritisch voor het circulatieplan, dat de stad op 16 augustus vorig jaar invoerde. Volgens hem is er nog altijd heel veel onvrede over de genomen maatregelen. Schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) pareerde de kritiek. Volgens hem heeft het plan net positieve gevolgen voor de Aalsterse economie.
 3. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.