Frank van Le.Ca. met de 'bommaschorten'.
Volledig scherm
Frank van Le.Ca. met de 'bommaschorten'. © Swirko

Frank zet ‘bommaschorten’ in de vitrine: “Zeer geliefd bij de Voil Jeanetten”

AalstVoil Jeanetten die hun outfit willen opleuken met een ‘bommaschort’ met bloemetjesmotief, moeten zeker eens langsgaan in de Molenstraat in Aalst. Frank Le Compte van textielhandel Le.Ca. zet zijn schorten in de vitrine in de aanloop van carnaval.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakantie: “Paaszoektocht, springkastelen en op de foto met Pol De Poema”

  Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakan­tie: “Paaszoek­tocht, springkas­te­len en op de foto met Pol De Poema”

  Aalst Sport verwacht opnieuw een gezellige drukte tijdens de paasvakantie in het stedelijk zwembad Aquatopia. “Ook deze verlofperiode organiseert Pol de Poema tal van activiteiten in zijn speelparadijs. Je kan deelnemen aan een grote paaszoektocht, je kan je uitleven op een van de waterspringkastelen en met Pol op de foto tijdens zijn bezoek,” zegt schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).
  Aalst