Filip Van De Winkel met Joachim Coens.
Volledig scherm
Filip Van De Winkel met Joachim Coens. © Swirko

Filip Van De Winkel (CD&V): “Niet alle Aalsterse handelaren weten dat minderjarige kinderen mee de winkel in mogen”

AalstCD&V-Aalst doet een dringende oproep naar het stadsbestuur om de lokale handelaars nog eens duidelijk in herinnering te brengen hoe men juist dient om te gaan met winkelende klanten die vergezeld zijn van een kind.

 1. Aalsterse moslim Stijn zet vernieuwing Moslimexecutieve in beweging: “Tweede grootste geloofsgemeenschap in België verdient waardige vertegenwoordiger”
  Aalst

  Aalsterse moslim Stijn zet vernieu­wing Moslimexe­cu­tie­ve in beweging: “Tweede grootste geloofsge­meen­schap in België verdient waardige vertegen­woor­di­ger”

  De open brief en petitie waarmee de Aalsterse moslim Stijn Ledegen de wantoestanden rond de Moslimexecutieve aanklaagde, heeft iets in beweging gezet. Deze ochtend overhandigde het pas opgerichte Burgerinitiatief voor de Vernieuwing van de Moslimexecutieve (BIVEM) een visietekst aan het kabinet van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Stijn Ledegen pleit voor een diverse Moslimexecutieve, vrij van buitenlandse inmenging.
 2. Logistiek huzarenstuk om kinderdagverblijf opnieuw operationeel te krijgen, nadat brandweer gebouw sluit door stabiliteitsproblemen bij buren
  PREMIUM
  Erpe

  Logistiek huzaren­stuk om kinderdag­ver­blijf opnieuw operatio­neel te krijgen, nadat brandweer gebouw sluit door stabili­teits­pro­ble­men bij buren

  Een verzakking door graafwerken bij de buren, dwingt kinderdagverblijf ‘t Achtertuintje - El Niño aan het Molenhof in de Molenstraat in Erpe en de ouders die er hun kinderen opvangen tot creativiteit. “Door de verzakking besliste de brandweer dat een deel van onze ruimtes te onveilig is om nog te gebruiken. Er zat niks anders op dan dertig van onze tachtig kindjes een week lang te weigeren.”
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht