Au Bureau in Dendermonde
Volledig scherm
PREMIUM
Au Bureau in Dendermonde © Au Bureau in Dendermonde

Filevrij en een gezellige chillruimte: in deze 6 gedeelde werkplekken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen haal je het beste uit je job

Denderstreek/Vlaamse ArdennenDoor het telewerken hebben we de afgelopen coronajaren heel wat alternatieven in onze job ontdekt. Gedeelde werkplekken hebben bijvoorbeeld enorm aan populariteit gewonnen. Van filevrij coworken in Herzele tot een gezellige chillruimte in Wichelen: in deze 6 coworking spaces in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen kan jouw werkdag niet meer stuk.

 1. Je elektrische auto opladen in Aalst, hoeveel kost het en wanneer mag je thuis opladen? “Tegen 2025 dubbel zoveel laadpalen”
  PREMIUM

  Je elektri­sche auto opladen in Aalst, hoeveel kost het en wanneer mag je thuis opladen? “Tegen 2025 dubbel zoveel laadpalen”

  “Tegen 2025 zal er in Aalst nood zijn aan 513 laadequivalenten voor elektrische auto’s”, zo heeft de stad Aalst berekend. Op dit moment zijn dat er minder dan de helft. “Voor wie in een rijwoning woont, een elektrisch voertuig heeft en thuis wil laden, is er op dit moment nog een probleem”, zegt schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld). Wanneer mag je thuis je auto opladen en hoeveel kost een oplaadbeurt in Aalst? De schepen zet het allemaal nog eens op een rijtje.
  Aalst
 2. Van een ‘Piet Piraat’-show tot een paaseierenloop: met deze 10 tips haal jij alles uit de paasvakantie in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM

  Van een ‘Piet Pi­raat’-show tot een paaseieren­loop: met deze 10 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  De paashaas ontwaakt stilaan uit zijn winterslaap en maakt zich klaar voor een paasvakantie vol leuke activiteiten. Heb jij nog geen plannen voor tijdens de vakantie? Dan helpen wij je op weg met deze 10 tips. Van een ‘Piet Piraat’-show in Ninove tot een paaseierenloop in Kruisem: met deze activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen verveel je je geen seconde.
  Aalst
 1. Anne (73) werd 20 jaar geleden plots blind, maar blijft creëren: “Tekenen gaat niet meer, maar mijn beelden stel ik wel tentoon”
  PREMIUM

  Anne (73) werd 20 jaar geleden plots blind, maar blijft creëren: “Tekenen gaat niet meer, maar mijn beelden stel ik wel tentoon”

  Twintig jaar geleden sloeg het noodlot toe: Anne Van Geyseghem (73) werd op korte tijd blind. De lerares Plastische Opvoeding uit Aalst is sindsdien misschien wel haar vermogen om te kijken kwijt, maar de verbeelding is gebleven. Haar handen blijven creëren en die beelden worden nu tentoongesteld. “Het enige wat ik soms doe, is aan mijn man vragen of het op iets lijkt.”
  Aalst
 2. Nieuw platform ‘JobsinAalst’ moet helpen bij invullen van 4.000 vacatures: “Meer mensen in eigen streek aan het werk krijgen”
  PREMIUM

  Nieuw platform ‘Jobsi­nAalst’ moet helpen bij invullen van 4.000 vacatures: “Meer mensen in eigen streek aan het werk krijgen”

  Ondernemersorganisatie Voka lanceerde bij het bedrijf Tekni-Plex Europe in Aalst het online vacatureplatform JobsinAalst. Het afgelopen jaar ontving de VDAB 4.000 vacatures voor een job in Aalst en die raken lang niet allemaal ingevuld. “Wij zijn volop aan het uitbreiden, dus de komende jaren zullen we volop nieuw personeel aanwerven”, zegt Geert Van Lierde van Tekni-Plex.
  Aalst