Blauw: aangelegd en afgewerkt – grijs: voorziene route – rood: geplande fietsroute, deels wensroute.
Volledig scherm
Blauw: aangelegd en afgewerkt – grijs: voorziene route – rood: geplande fietsroute, deels wensroute. © Fietsersbond

Fietsersbond richt zich tot volgende Vlaamse regering: “Maak sneller werk van fietssnelwegen naar Brussel”

De Fietsersbond hoopt dat de volgende Vlaamse regering sneller werk maakt van fietssnelwegen van Aalst naar Brussel. De bond wil twee fietssnelwegen, één via Affligem en Asse en één via Dilbeek en Ternat. “De afstand tussen Aalst en Brussel centrum is slechts 27 kilometer. Het aantal fietspendelaars is nog te laag”, zeggen ze.

1 reactie

 • louis meuleman

  2 jaar geleden
  Meuleman Louis nieuwe fietspaden zijn zeker nodig maar wat er nu in Aalst sedert een paar weken is verandert op de oude spoorlijn van Aalst naar Dendermonde is geen goed idee , dit is nu een fiets en wandelpad geworden met het gekende resultaat de wandelaars nemen het ganse fietspad in laten hun hond los lopen en als je belt moeten ze eerst nog op hun hond roepen en moet je stoppen en durf je iets te zeggen dan zeggen ze het is hier voor iedereen en moet je maar wachten
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar