Marleen Stallaerts van de Aalsterse Fietsersbond.
Volledig scherm
PREMIUM
Marleen Stallaerts van de Aalsterse Fietsersbond. © Swirko

Fietsersbond Aalst blikt tevreden terug op 2021: “Het circulatieplan maakt veel mensen blij, maar het werk is nog niet af”

Aalst2021 is het jaar dat de fietser in Aalst meer plaats kreeg op de straat dankzij de invoering van het nieuwe circulatieplan. Marleen Stallaerts van de Aalsterse Fietsersbond blikt dan ook tevreden terug op het voorbije jaar, maar het werk is lang niet af. Wat wil de Fietsersbond gerealiseerd zien tijdens het komende jaar? “Sommige autobestuurders hebben het nog niet begrepen.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Michel Gelaude (67) is niet meer: “Chef-kok die van Salons Carlton dé bekendste Aalsterse feestzaal maakte”
  PREMIUM
  Aalst

  Michel Gelaude (67) is niet meer: “Chef-kok die van Salons Carlton dé bekendste Aalsterse feestzaal maakte”

  Aalst rouwt om Michel Gelaude, de man achter de succesvolle Aalsterse feestzaal. Hij werd donderdag op 67-jarige leeftijd getroffen door hartfalen terwijl hij met zijn wagen op de Siesegemlaan reed. Gelaude belandde in een gracht, werd nog gereanimeerd, maar de hulp kon niet meer baten. Vrienden uit de horeca, van Fifty One Club, de sigaren- en wijnclub waar hij actief in was, herinneren zich Michel als ‘een man waar je altijd hulp kon aan vragen’.