Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Ex-burgemeester Denderleeuw voor rechtbank na zwaar ongeval in Aalst: “Cliënt heeft geen alcoholprobleem”

AalstEx-burgemeester van Denderleeuw Jan De Dier moest vandaag opnieuw verschijnen voor het zware ongeval dat hij veroorzaakte op de Parklaan in Aalst, nu drie jaar geleden. Hij reed er toen tegen een geparkeerd voertuig, mogelijk na neurologische problemen, maar hij was ook onder invloed van alcohol. “Dit ging om enkele consumpties, die hij eerder die dag in Oostende had gedronken”, vertelt zijn advocaat. 

  1. Michel Van Brempt (Vlaams Belang) noemt het Aalsters klimaatplan ‘zinloos, duur en hypocriet’: “We vragen inspanningen van burgers, maar Tereos mag 35 procent van de totale CO2 blijven uitstoten”
    Aalst

    Michel Van Brempt (Vlaams Belang) noemt het Aalsters klimaat­plan ‘zinloos, duur en hypocriet’: “We vragen inspannin­gen van burgers, maar Tereos mag 35 procent van de totale CO2 blijven uitstoten”

    Michel Van Brempt van Vlaams Belang noemde het klimaatplan van de stad Aalst op de gemeenteraad ‘zinloos, hypocriet en duur’. Hij zegt dat het van de stad hypocriet is om inspanningen voor het klimaat te vragen aan burgers, terwijl de CO2-uitstoot van Tereos in het centrum van de stad blijft stijgen.