Archieffoto supporters Eendracht Aalst.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto supporters Eendracht Aalst. © Lievens

Eendracht Aalst blijft voetballen aan ‘t Heilig Hart: “Club gaat voor upgrade Pierre Cornelisstadion”

AalstEendracht Aalst blijft in de toekomst voetballen aan ‘t Heilig Hart. De droom om een nieuw stadion te bouwen wordt voorlopig opgeborgen en de club gaat vol voor een upgrade van het Pierre Cornelisstadion. Schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA), opgegroeid in de buurt van het stadion, is voorstander van een renovatie van het huidige stadion. “Voor mij is het niet alleen rationeel, maar ook irrationeel de beste keuze”, zegt hij.

  1. Na 54 dagen coma door corona gaat het al heel wat beter met traiteur Rudy (73): “Maar basketballen gaat helaas niet meer”
    PREMIUM
    Aalst

    Na 54 dagen coma door corona gaat het al heel wat beter met traiteur Rudy (73): “Maar basketbal­len gaat helaas niet meer”

    Honderd dagen lag hij in het OLV-ziekenhuis van Aalst, waarvan 54 dagen in coma, maar corona kreeg de Aalsterse traiteur Rudy De Ridder (73) niet klein. In juli 2020 verliet de man in een bed en onder luid applaus van het ziekenhuispersoneel en vrienden het OLV. Ondertussen gaat het weer heel wat beter met Rudy en helpt hij alweer in de traiteurszaak van zijn zoon. Basketten met zijn vrienden, dat gaat jammer genoeg niet meer. Samen met nog enkele anciens hangt Rudy zijn basketschoenen definitief aan de haak.