Ingrid Daelman
Volledig scherm
Ingrid Daelman © RLA

Een droom die uitkomt: Ingrid opent ontbijt- en brunchrestaurant Livingstone

Ingrid Daelman opent op 18 januari in Hofstade het ontbijt- en brunchrestaurantje Livingstone. Je kan er ontbijten of brunchen of de zaal en de tuin afhuren. Het interieur verwijst naar exotische bestemmingen, het pand zelf ademt geschiedenis.

 1. Dominieke (48) en Anja (50) schrijven praktische gids ‘Mooi Geregeld’: “Sterven doet iedereen, maar een goede voorbereiding kan jou onrust en je nabestaanden bijkomend leed, onzekerheid of ruzie besparen”
  PREMIUM
  Lede/Overboelare

  Dominieke (48) en Anja (50) schrijven praktische gids ‘Mooi Geregeld’: “Sterven doet iedereen, maar een goede voorberei­ding kan jou onrust en je nabestaan­den bijkomend leed, onzeker­heid of ruzie besparen”

  De Coronacrisis zorgt er voor dat mensen hun zaakjes op orde willen hebben. In het voorjaar werd massaal opgeruimd, maar met de steeds verder stijgende cijfers en in de periode voor Allerheiligen wordt meer en meer aandacht besteed aan het voorbereiden van de dood. “Om die reden hebben we een driedelige praktische ‘doe’-gids gemaakt om mensen op weg te helpen”, vertellen coaches Anja en Dominieke.
 1. Jan Kooijman en SBS maken programma over belagers...en moeten uiteindelijk zelf verschijnen voor rechter wegens...belaging
  PREMIUM
  Aalst, Brussel

  Jan Kooijman en SBS maken programma over belagers...en moeten uiteinde­lijk zelf verschij­nen voor rechter wegens...belaging

  Mediabedrijf SBS - moederbedrijf van de commerciële zenders VIER en VIJF - en presentator Jan Kooijman (39) hebben zich vandaag voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor belaging, elektronische overlast en laster. Bij de voorbereiding van het programma ‘Opgejaagd’ in 2016 zouden ze een voormalig dierenarts lastig gevallen hebben, hoewel de man herhaaldelijk zou aangegeven hebben dat hij niet aan het programma wilde meewerken. Het parket vorderde de opschorting. “Ze beseften niet dat ze zelf in de sfeer van belaging bezig waren.”