Eefje en Ewout.
Volledig scherm
Eefje en Ewout. © RLA

Eefje en Ewout openen ‘De Fritmarsjang’ in Erembodegem

Erembodegem“Meer dan een gewone frituur”, zo omschrijven Eefje D’Hoe en Ewout De Feyter van De Fritmarsjang hun nieuwe zaak. Ewout is slager van opleiding en in De Fritmarsjang zullen de balletjes en bouletten zelf bereid worden.

 1. Speelbos ter nagedachtenis aan verongelukte peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”
  PREMIUM
  Lede

  Speelbos ter nagedachte­nis aan verongeluk­te peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”

  Het speelbos ter nagedachtenis van de betreurde Ilias (2) komt er. De crowdfunding die de ouders van de verongelukte peuter daarvoor opzetten, is een enorm succes. Na minder dan twee dagen is de nodige 35.000 euro intussen al binnen. "Het speelbos moet andere kinderen de kans geven om met evenveel avontuur en verwondering van de natuur te genieten zoals Ilias deed."
 1. Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblokkeerd”
  PREMIUM
  Aalst

  Gert (28) vindt gestolen fietsen vier maanden later terug op Russische website: “Zelf proberen terugkopen, maar werd meteen geblok­keerd”

  Aalstenaar Gert Lijnneel (28) startte een jaar geleden een kleine fietsenwinkel in een van de oude gebouwen van de Duparc site in Aalst. Enkele maanden geleden werd hij het slachtoffer van een inbraak en werden er 9 fietsen gestolen ter waarde van 4.000 à 5.000 euro. Afgelopen week vond hij de fietsen terug op een Russische website, maar de kans dat hij ze ooit weer in zijn bezit zal hebben is bijzonder klein.