De Meyst en Massi op het vorige Driekoningenfeest.
Volledig scherm
De Meyst en Massi op het vorige Driekoningenfeest. © Rutger Lievens

Driekoningenfeest op 11 januari in zaal Cinema

Het Driekoningenfeest van Aalst zal niet meer in een tent op het Statieplein plaatsvinden, maar in zaal Cinema aan de Hopmarkt. Op 11 januari weten kandidaat-prinsen Yvan en Werner wie eerst mag optreden op de prinsenverkiezing.

0 reacties

 1. Ex-burgemeester Denderleeuw voor rechtbank na zwaar ongeval in Aalst: “Cliënt heeft geen alcoholprobleem”
  Aalst

  Ex-burgemees­ter Dender­leeuw voor rechtbank na zwaar ongeval in Aalst: “Cliënt heeft geen alcoholpro­bleem”

  Ex-burgemeester van Denderleeuw Jan De Dier moest vandaag opnieuw verschijnen voor het zware ongeval dat hij veroorzaakte op de Parklaan in Aalst, nu drie jaar geleden. Hij reed er toen tegen een geparkeerd voertuig, mogelijk na neurologische problemen, maar hij was ook onder invloed van alcohol. “Dit ging om enkele consumpties, die hij eerder die dag in Oostende had gedronken”, vertelt zijn advocaat.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.