De schade was aanzienlijk na het ongeval.
Volledig scherm
De schade was aanzienlijk na het ongeval. © RV

Drie voertuigen betrokken bij ongeval

AalstOp de Immerzeeldreef in Aalst gebeurde woensdagavond een ongeval waarbij drie voertuigen betrokken waren. Gewonden vielen er niet, maar er was wel aanzienlijke materiële schade. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Dialectboeken blijven populair: Jan Louies schrijft vierde ‘Oilsjtersen Diksjoneir’, Kathleen Amant volgt zijn voorbeeld met ‘Oilsjters Beljekesboek’
  PREMIUM
  Aalst

  Dialectboe­ken blijven populair: Jan Louies schrijft vierde ‘Oilsjter­sen Diksjoneir’, Kathleen Amant volgt zijn voorbeeld met ‘Oilsjters Beljekes­boek’

  Al meer dan een halve eeuw noteert Jan Louies Aalsterse woorden en uitdrukkingen op kladpapiertjes, krantenranden en vooral bierviltjes. Dat resulteerde al in drie uitgaves van zijn Oilsjtersen Diksjoneir. Op 27 oktober 2021 verschijnt de vierde en vernieuwde editie met veel nieuwe woorden. Op dezelfde dag wordt ook ‘Oilsjtersen Diksjoneir in Beljekes’ van Kathleen Amant voorgesteld. Een prentenboek voor kleine én grote Oilstjeneers en Oilsjteneskes.