DOVO brengt obussen die magneetvissers boven haalden tot ontploffing in Hofstade

In de Spuimeersweg in Hofstade heeft ontmijningsdienst DOVO twee obussen tot ontploffing gebracht vanmiddag. Deze werden bovengehaald door magneetvissers die op de Dender in Aalst aan het vissen waren. Het is al de tweede keer op een week tijd dat magneetvissers een obus boven halen. Dit weekend gebeurde dit ook al aan het sas van Denderleeuw. 

 1. In 2018 nog een sprookjeshuwelijk tussen Paul (102) en zijn Odette (77), ondertussen zijn ze er allebei niet meer: “Odette is deze nacht overleden aan corona”
  PREMIUM
  Aalst

  In 2018 nog een sprookjes­hu­we­lijk tussen Paul (102) en zijn Odette (77), ondertus­sen zijn ze er allebei niet meer: “Odette is deze nacht overleden aan corona”

  Het was zo mooi, op 3 april 2018 in de trouwzaal van het stadhuis van Aalst. Paul Hofman (102) aan de arm van zijn Odette Milo (77) voor de schepen die hun huwelijk voltrok. De vonken spatten ervan af, het was pure liefde tussen die twee. Ze bezegelden het met een huwelijk op het einde van hun leven. Paul overleed een jaar later en nu is ook Odette heengegaan. “Ze had corona opgelopen in het rusthuis”, zegt een vriend van het koppel.
 2. Stef Janseghers ruilt Onder Ons Parike voor Canguru-QTS-Air College: “Nieuwe stap in carrière”
  WIELRENNEN

  Stef Janseghers ruilt Onder Ons Parike voor Canguru-QTS-Air College: “Nieuwe stap in carrière”

  De voorbije twee jaar profileerde Stef Janseghers (17) zich tot een van de beste nieuwelingen in de regio. Het leverde hem een provinciale titel op. In het coronajaar 2020 kon Janseghers als eerstejaars bij de junioren nauwelijks zijn kansen verdedigen, maar de Aalstenaar bleef in het vizier van de grote ploegen. Uiteindelijk koos hij voor het gereputeerde Canguru-QTS-Air College.
 1. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt