Doortocht Ronde in live-uitzending

AALST/ZOTTEGEMDe Dorpen van de Ronde die niet in de live-uitzending van de VRT zaten vorig jaar hebben goed nieuws gekregen: de nationale zender zal de Ronde van Vlaanderen integraal uitzenden.

 1. Betty (77) stelt woning ter beschikking voor opnames van ‘Ferry: De Serie’: “Wist niet dat impact in het huis zo groot ging zijn, maar ze hebben beloofd om alles op te kuisen”
  PREMIUM
  Erembodegem

  Betty (77) stelt woning ter beschik­king voor opnames van ‘Ferry: De Serie’: “Wist niet dat impact in het huis zo groot ging zijn, maar ze hebben beloofd om alles op te kuisen”

  Voor de Netflix-serie ‘Ferry’ waren er een hele dag filmopnames in Erembodegem. Aan de Termurenlaan werd een politie-inval in scène gezet aan oude fabrieksloodsen. Betty Schepens (77) uit de Ijzerenweg zette dan weer haar woning ter beschikking van de filmploeg. Het resultaat is ten vroegste in 2023 te zien.
 2. Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweekvoetbal welverdiende rust”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweek­voet­bal welverdien­de rust”

  Eendracht Aalst liet zich na de sterke bekerprestatie tegen VC Westerlo niet op een misstap betrappen in het competitieduel tegen Zelzate. De Ajuinen voetbalden een uur vrij degelijk en klommen dankzij goals van De Coninck en Panneel verdiend op voorsprong. Na het tegendoelpunt van Flament sloeg de vermoeidheid toe en was er te veel afval in het spel. Met negen punten op vijftien houdt Aalst de top van het klassement in het vizier.