Cadeaubon Aalst
Volledig scherm
Cadeaubon Aalst © Swirko

District A lanceert ‘Cadeaubon Aalst’: te gebruiken bij meer dan veertig handelaren

Handelaarsvereninging District A en Unigift lanceren ‘Cadeaubon Aalst’: een cadeaubon geldig bij meer dan veertig verschillende lokale handelaars in Aalst.

 1. Boezemvriendin van Ilse Uyttersprot over het gemis: “Soms denk ik dat het een nare droom was, maar de realiteit is anders”
  PREMIUM
  Aalst

  Boezem­vrien­din van Ilse Uyt­tersprot over het gemis: “Soms denk ik dat het een nare droom was, maar de realiteit is anders”

  Aalst verkeerde in shock, die 4de augustus van deze zomer, toen bekend raakte dat oud-burgemeester Ilse Uyttersprot (53) vermoord was teruggevonden. Familie, vrienden en talloze Aalstenaars rouwen nog altijd om de vermoorde politica. Er is ook strijdvaardigheid, om nu eindelijk iets te doen aan partnergeweld. Daarom was er vandaag de wittelintjesactie van Vrouw & Maatschappij en CD&V in Aalst, in aanwezigheid van de mama van Ilse en CD&V-voorzitter Joachim Coens. Carla Coen, de boezemvriendin van Ilse, vertelt over het immense verdriet waarmee familie en vrienden achterblijven.
 2. De grote overrompeling blijft uit op eerste winkeldag: “Maar we moeten bezoekers wel constant de maatregelen uitleggen”
  PREMIUM
  Aalst

  De grote overrompe­ling blijft uit op eerste winkeldag: “Maar we moeten bezoekers wel constant de maatrege­len uitleggen”

  Een overrompeling is het niet geworden in het stadscentrum van Aalst op de eerste dag dat de ‘niet-essentiële’ winkels weer mochten heropenen. De winkeliers hadden wel hun handen vol om de bezoekers uit te leggen dat ze niet met twee mogen winkelen binnen. “Sommigen keren zich om en stappen buiten”, aldus de handelaars. “Je moet echt wel veel energie steken in het uitleggen van de regels.”
 1. Een blik achter de schermen van corona-afdeling OLV-ziekenhuis: “Verschil met eerste golf? We weren familie niet meer, het is menselijker nu”
  PREMIUM
  Aalst

  Een blik achter de schermen van corona-afdeling OLV-ziekenhuis: “Verschil met eerste golf? We weren familie niet meer, het is menselij­ker nu”

  213 coronapatiënten worden nu verzorgd in de twee Aalsterse ziekenhuizen ASZ en OLV, 37 van hen liggen op de afdeling Intensieve Zorgen. Een triest record. Voor het zorgpersoneel betekent het pompen of verzuipen, maar ze zetten door. Wij mochten een bezoek brengen aan de Covid- en de spoedafdeling van het OLV-ziekenhuis van Aalst om er te zien hoe de helden van de zorg de strijd aangaan met het virus. En er zijn lessen getrokken uit de eerste golf. “Toen hielden we de familie buiten. Dat was niet goed voor de patiënt, de familie of de zorgverlener.”
 1. Gecrashte Grosjean bezoekt onheilsplek in Bahrein en ontmoet zijn redder
  Play

  Gecrashte Grosjean bezoekt onheils­plek in Bahrein en ontmoet zijn redder

 2. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen