Starters in Aalst.
Volledig scherm
Starters in Aalst. © Stad Aalst

Ding mee naar een starterscontract en krijg tot 3.500 euro

AalstDe stad Aalst wil een aantrekkelijk startersklimaat scheppen en ondersteunen. Intussen wordt daarvoor al de derde ronde van de starterscontracten gelanceerd. Dankzij deze contracten stijgen de slaagkansen van jong ondernemerschap aanzienlijk.

 1. Ex-burgemeester Denderleeuw voor rechtbank na zwaar ongeval in Aalst: “Cliënt heeft geen alcoholprobleem”
  Aalst

  Ex-burgemees­ter Dender­leeuw voor rechtbank na zwaar ongeval in Aalst: “Cliënt heeft geen alcoholpro­bleem”

  Ex-burgemeester van Denderleeuw Jan De Dier moest vandaag opnieuw verschijnen voor het zware ongeval dat hij veroorzaakte op de Parklaan in Aalst, nu drie jaar geleden. Hij reed er toen tegen een geparkeerd voertuig, mogelijk na neurologische problemen, maar hij was ook onder invloed van alcohol. “Dit ging om enkele consumpties, die hij eerder die dag in Oostende had gedronken”, vertelt zijn advocaat.
 2. Alle aanwezigen onder de indruk van gerenoveerde Heilig Hartkerk: “’Aalsterse kunstkerk’ vanaf september open voor iedereen”
  PREMIUM
  Aalst

  Alle aanwezigen onder de indruk van gerenoveer­de Heilig Hartkerk: “’Aalsterse kunstkerk’ vanaf september open voor iedereen”

  Vergeet de ietwat grauwe Heilig Hartkerk met sombere aanblik, de nieuwe eigenaar Bart Noël heeft de voorbije maanden keihard gewerkt. Het gerenoveerde interieur met kalkwitte muren en een groot kruis op de vloer, maken van deze vroegere kerk aan de Heilig Hartlaan een nieuwe Aalsterse eyecatcher. Fifty-One Club Aalst hield er haar 900ste statutaire vergadering in het gezelschap van minister Annelies Verlinden, vanaf september zal heel Aalst de ‘kunstkerk’ kunnen bezoeken.