Oilsjt Mjoezik en DRA.
Volledig scherm
Oilsjt Mjoezik en DRA. © Oilsjt Mjoezik en DRA

Digitale Regio Aalst en Oilsjt Mjoezik maken samen internetradio

AalstDigitale Regio Aalst en Oilsjt Mjoezik zullen de krachten bundelen op www.oilsjt.be. Vorig jaar werkten beide organisaties al samen om tijdens de coronalockdown de Aalstenaars toch te kunnen trakteren op een live talkshow met prominente carnavalisten.

  1. Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepenambt definitief in voor werk op geitenboerderij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”
    PREMIUM
    Lede

    Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepen­ambt definitief in voor werk op geitenboer­de­rij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”

    Tijdens de gemeenteraad donderdagavond wordt afscheid genomen van schepen Dirk Rasschaert (57). Die was gedurende zijn volledige politieke loopbaan van 27 jaar onafgebroken schepen. Eerst voor de liberalen en na een korte periode als onafhankelijke sinds 2019 voor de nieuwe politieke beweging De Coöperatie. “Het was afgesproken om anderen een kans te geven en ik heb eerlijk gezegd alles wel wat gezien”, bekent hij.