De daders gingen aan de haal met zilverwerk en een koperen kandelaar.
Volledig scherm
De daders gingen aan de haal met zilverwerk en een koperen kandelaar. © Koen Baten

Dieven aan de haal met kandelaar en zilverwerk van Mariabeeld in kerk

HofstadeIn de kerk op Hofstade-Dorp zijn dieven woensdag aan de haal gegaan met een koperen kandelaar en zilverwerk dat rond een Mariabeeld hing. De diefstal werd opgemerkt toen Alfons De Smedt, schatbewaarder van de kerkfabriek, de deur van de kerk kwam op slot doen. “Ze hebben waarschijnlijk voor enkele duizenden euro’s aan buit meegenomen”, vertelt Alfons. 

 1. Stationsbuurt komt opnieuw negatief in het nieuws, maar: “Totaal onterecht. Het is een van de veiligste plekken van Aalst”, reageren horeca-uitbaters.
  Aalst

  Stations­buurt komt opnieuw negatief in het nieuws, maar: “Totaal onterecht. Het is een van de veiligste plekken van Aalst”, reageren horeca-uitbaters.

  Jeugdbendes die afspreken aan het station van Aalst om hun geschillen uit te vechten. Een massa politie en zelfs een waterkanon die klaar staan om in te grijpen voor mocht het weer uit de hand lopen. Goed voor het imago van de stationsbuurt is het allemaal niet. “Nu komen we opnieuw slecht in het nieuws. We lezen op Facebook dat mensen hier niet meer durven passeren. Volledig onterecht, zeggen de horeca-uitbaters.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg