Het geplande project op Lindeveld.
Volledig scherm
Het geplande project op Lindeveld. © Dewaco

Dewaco mag stilaan kruis maken over 54 sociale woningen op Lindeveld in Hofstade

Sociale huisvestingsmaatschappij Dewaco mag stilaan een kruis maken over de geplande 54 sociale woningen in Lindeveld in Hofstade. Dewaco kocht de percelen aan in 2016 voor 1,2 miljoen euro, maar het ziet er naar uit dat er geen toelating komt om de geplande 54 sociale woningen te ontwikkelen. “Met de stad zullen we deze maand elk gepland sociaal woningproject evalueren, maar in Lindeveld zit je met de appartementsstop en veel weerstand uit de buurt", zegt schepen Sarah Smeyers (N-VA).

0 reacties

 1. LEKKER LOKAAL. Takaway bij restaurant Alpenrose: ‘Tirolerstube’ combineert Oostenrijkse en Frans-Belgische keuken op geslaagde manier
  PREMIUM
  Meerbeke

  LEKKER LOKAAL. Takaway bij restaurant Alpenrose: ‘Tiro­lerstu­be’ combineert Oostenrijk­se en Frans-Belgische keuken op geslaagde manier

  Een Oostenrijkse apfelstrudel of schnitzel, of liever typisch Vlaamse hutsepot of choucroute? Restaurant Alpenrose in Meerbeke combineert de Belgisch-Franse met de Oostenrijkse gastronomie. Geen bediening in lederhosen of dirndl in deze coronatijden, maar wel lekkere takeawaygerechten om thuis van te genieten. Wij gingen die eens uittesten.
 2. Werken in Alfred Nichelsstraat van 7 tot 30 april: “Straat wordt verkeersveiliger voor zwakke weggebruiker”
  Aalst

  Werken in Alfred Nichels­straat van 7 tot 30 april: “Straat wordt verkeers­vei­li­ger voor zwakke weggebrui­ker”

  Opgelet, vanaf 7 april tot 30 april zijn er wegenwerken ter hoogte van de Alfred Nichelsstraat in Aalst. De stad start daar met aanpassingswerken in functie van het circulatieplan in de Alfred Nichelsstraat, met als doel een veilige situatie te creëren voor de zwakke weggebruiker. In tegenstelling tot een eerder bericht van de stad Aalst, zal het verkeer op de N9 wel nog normaal kunnen verlopen.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen
  Play

  Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen