Denderstroom wordt eerste energiecoöperatieve

 1. Sint-Jozefskerk is niet meer te redden: “Waterinsijpeling en insecten hebben de kerk volledig aangetast. Stellingen moeten ze nu rechthouden”
  PREMIUM
  Aalst

  Sint-Jozefskerk is niet meer te redden: “Waterin­sij­pe­ling en insecten hebben de kerk volledig aangetast. Stellingen moeten ze nu rechthou­den”

  “Enkele metalen trekkabels tussen de muren zorgen er op dit moment voor dat de Sint-Jozefskerk van Aalst niet in elkaar stort”, die boodschap heeft burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) gekregen van stabiliteitsingenieurs. Door de vele lekken in het dak en de aantasting van de grote klopkever blijft er van de houtstructuur van het schip van de kerk nagenoeg niets meer over. Het ziet er niet naar uit dat de kerk nog te redden zal zijn met een restauratie. “De veiligheid is nu onze grootste prioriteit”, zegt D’Haese.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.