De Werf in Aalst in regenboogkleuren.
Volledig scherm
De Werf in Aalst in regenboogkleuren. © De Werf

De Werf in regenboogkleuren op Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie

AalstOp de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie kleurde cultuurcentrum De Werf in Aalst in de regenboogkleuren.

 1. Krijgt Aalst na deelsteps binnenkort ook deelbakfietsen? Schepen De Gucht (Open Vld) wil proefproject opstarten: “Met vaste dropzones, ook voor deelsteps en -fietsen”
  PREMIUM
  Aalst

  Krijgt Aalst na deelsteps binnenkort ook deelbak­fiet­sen? Schepen De Gucht (Open Vld) wil proefpro­ject opstarten: “Met vaste dropzones, ook voor deelsteps en -fietsen”

  Schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) wil in Aalst een proefproject opstarten met elektrische deelbakfietsen. Sinds kort rijden er in Gent gelijkaardige deelbakfietsen rond van Dott en zijn onderaannemer BAQME. Het Aalsterse stadsbestuur wil tegelijkertijd de hinder van deelsteps en -fietsen verminderen door met vaste dropzones te werken.
 2. ASZ Aalst opent splinternieuwe polikliniek: “Aantal patiënten in stijgende lijn, en dus was uitbreiding aan de orde”
  Aalst

  ASZ Aalst opent splinter­nieu­we polikli­niek: “Aantal patiënten in stijgende lijn, en dus was uitbrei­ding aan de orde”

  ASZ-patiënten zijn welkom op de gloednieuwe polikliniek van de diensten Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) en Neus-, Keel- en Oorziekten (NKO), route F op campus Aalst. “De wachtruimte is behoorlijk uitgebreid en de behandel- en spreekkamers zijn in een modern jasje gestoken. Deze nieuwe polikliniek is uitgerust volgens de meest actuele standaarden en modernste technieken om de hoogste kwaliteit aan de patiënt te kunnen bieden”, zegt het ziekenhuis van Aalst.