Fuifzaal Cinema
Volledig scherm
PREMIUM
Fuifzaal Cinema © RLA

De stad moet besparen: verkoop fuifzaal Cinema ligt op tafel en ook met het jeugdbeleid wordt komaf gemaakt

Verkoopt de stad Aalst fuifzaal Cinema? Het is alleszins een van de besparingsvoorstellen van schepen van Financiën Matthias De Ridder (N-VA). De stad investeert ook niet meer in jeugdraad Vonk, de repetitieboxen, festival Betong en jeugdinfrastructuur. De voorlopige meerjarenbegroting werd op 14 oktober besproken op het schepencollege. N-VA en Open Vld keurden ze goed. CD&V stemde tegen.

1 reactie

 • Dirk Van Nuffel

  2 jaar geleden
  Aankoop,inrichting,verbouwingen,middelen(subsidiëring).Men spreekt hier over bedragen met 7 cijfers en als andere uitbaters van een gebouw dat eigendom van de stad is en dat gebruikt wordt voor verenigingsdoeleinden een betere huur proberen te bedingen wordt er steevast geantwoord dat de huurprijs markt conform is terwijl de uitbaters van Cinema nog nooit een rotte cent huur hebben hoeven te betalen enkel en alleen omdat ze (politiek) gelinkt zijn aan degenen die de plak zwaaien in Aalst.
 1. Project Wheels opent in du Parc: “Indoor skatepark in vroegere kousenfabriek, Chill Zone met zicht op stadspark”
  PREMIUM
  Aalst

  Project Wheels opent in du Parc: “Indoor skatepark in vroegere kousenfa­briek, Chill Zone met zicht op stadspark”

  Weer een reden om naar du Parc in Aalst te gaan: Mary-Isabelle Laroche (25) opent er haar indoor skatepark Project Wheels. Het is eigenlijk Project Wheels 2.0, nadat ze zes maanden geleden een tijdelijk skatepark opstartte in een loods in De Gendarmerie. Op du Parc heb je naast trampolinepark Jumpsky en binnenspeeltuin De Speelerij dus opnieuw iets leuks om te ontdekken met jonge kinderen.