Meerkleurige schilderingen.
Volledig scherm
Meerkleurige schilderingen. © www.sintmartinuskerk.be

De sacramentstoren van de Sint-Martinuskerk blijft verbazen

De sacramentstoren van de Sint-Martinuskerk blijft geschiedkundigen verbazen.  Na de ontdekking van engelen met blozende wangetjes dit voorjaar, vonden de restauratoren van het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium nog meer meerkleurige schilderingen.

0 reacties

 1. Ultraloper Dimitri start in De Klinge aan ‘Belgian Border Run’: “17 dagen lang twee marathons per dag”
  PREMIUM
  De Klinge/Nieuwerkerken

  Ultraloper Dimitri start in De Klinge aan ‘Belgian Border Run’: “17 dagen lang twee marathons per dag”

  In het Wase grensdorp De Klinge heeft de Aalsterse ultraloper Dimitri Paerewyck (37) zondagochtend de aftrap gegeven van zijn sportieve uitdaging om op 17 dagen tijd 1.384 kilometer langs de grens met de Belgische buurlanden te lopen: goed voor twee marathons per dag. “Ik doe het voor mijn overleden vader en Kom op tegen Kanker”, zegt de dappere loper.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.