Aangeboden door De Loods
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
De Loods zoekt een teamverantwoordelijke
Volledig scherm
De Loods zoekt een teamverantwoordelijke © STUDIONUNU

De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonderhoud zijn noodzakelijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”

De LoodsEen teamleider met een passie voor groenonderhoud, de nodige technische kennis op zak en bovendien sociaalvaardig. Maatwerkbedrijf De Loods zoekt er alvast eentje om zijn team te versterken en zo kwetsbare mensen te helpen hun plek in de maatschappij opnieuw te veroveren. Jouw taken? Een team van zes leiden, zelf ook de handen uit de mouwen willen steken en jouw passie en kennis overdragen.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"