Het Aalsters Kersthuisje van Gunther Van Den Bremt.
Volledig scherm
Het Aalsters Kersthuisje van Gunther Van Den Bremt. © Lievens

De lichtjes van Het Aalsters Kersthuisje branden weer: “80.000 dansende kerstlichtjes”

AalstDe 80.000 kerstlichtjes van Het Aalsters Kersthuisje in Horebekeveld branden. Gunther Van Den Bremt werkte maandenlang aan dit kunststukje en zijn lichtjes dansen weer de hele eindejaarsperiode op de leukste muziek.

 1. Aalsterse verkiezing prins carnaval met de dag onwaarschijnlijker: “Strenge coronamaatregelen gelden tot 28 januari, dag later valt prinsenverkiezing”
  PREMIUM
  Aalst

  Aalsterse verkiezing prins carnaval met de dag onwaar­schijn­lij­ker: “Strenge coronamaat­re­ge­len gelden tot 28 januari, dag later valt prinsenver­kie­zing”

  Het wordt met de dag minder waarschijnlijk dat de prinsenverkiezing in Aalst effectief zal kunnen doorgaan op 29 januari. Tot en met de dag vòòr de prinsenverkiezing zijn alle events binnen met meer dan 200 toeschouwers verboden. De kans lijkt bijzonder klein dat het Overlegcomité tegen dan beslist om in het weekend van de prinsenverkiezing meteen al events voor meer dan 5.000 mensen toe te staan. Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) wil het Overlegcomité van 20 december afwachten.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.