David Coppens (N-VA)
Volledig scherm
David Coppens (N-VA) © Swirko

David Coppens (N-VA) wil ‘kabelgoottegels’ in Aalst: “Zo kan je elektrische auto toch voor de deur opladen”

AalstEr zijn nu al meer dan 2.000 elektrische auto’s in Aalst, maar op het publieke domein staan er nog veel te weinig laadpalen. Een kabel van in je huis over het voetpad leggen, mag niet van het politiereglement. Daarom stelt gemeenteraadsvoorzitter David Coppens (N-VA) de invoering van de ‘kabelgoottegel’ voor.

 1. Camille-gekte in het stadspark: “Aalst, ik ben verliefd... op u!”
  PREMIUM
  Aalst

  Camille-gek­te in het stadspark: “Aalst, ik ben verliefd... op u!”

  Het was nog nooit zò druk in het stadspark. Zeker 8.000 Aalstenaars, misschien wel meer, zakten af naar de weide voor Het Melkhuisje om mee te zingen met de hits van Camille. En om - met wat geluk - een handtekening of een selfie te scoren. Het vuurwerk van dit laatste Parkfeest van deze zomer staat in groot contrast met de kabbelende parkconcerten van vroeger. “De Parkfeesten in Aalst staan weer op de kaart”, zegt organisator Maspoe.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.