Het podium in 2018:  Yves Lampaert, Peter Sagan en Mathieu Van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het podium in 2018: Yves Lampaert, Peter Sagan en Mathieu Van der Poel. © BELGA

Criterium Aalst: “Yves Lampaert en Wout Van Aert op ons verlanglijstje, maar ook Pogacar als hij weer geel wint”

AalstNa twee geannuleerde edities is het op 25 juli weer naTourcriterium in Aalst. Na hun fenomenale prestaties in de eerste dagen van de Ronde van Frankrijk, staan Yves Lampaert en Wout Van Aert sowieso op het verlanglijstje van de organisator van het criterium. Het Koninklijk Wielercomité wil echter meer: “Als Pogacar de derde keer de Tour wint, zou het toch mooi zijn dat hij in het geel naar Aalst komt?”

  1. Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”
    voetbal beker van België

    Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”

    Als alternatief voor Brice Verkerken, die naar Rupel Boom vertrok, opteerde Eendracht Aalst voor Gaël Kakudji. De 23-jarige Luikenaar met Congolese roots kwam over van Olympic Charleroi en gaat centraal achterin de concurrentiestrijd aan met Andreas Burssens en Steve Ryckaert. Hij kan ook met succes naast beide spelers in een driemansdefensie worden uitgespeeld, zo bleek in de cupmatch tegen SV Anzegem. Tegen Mandel United wil de nieuwkomer bevestigen.