Aalst OLV
Volledig scherm
Aalst OLV © Geert De Rycke

Corona-update: 600 coronadoden in Aalsterse ziekenhuizen sinds start van de pandemie

AalstEr is opnieuw een coronapatiënt overleden in de Aalsterse ziekenhuizen. Sinds de start van de pandemie in maart 2020 zijn er 600 coronapatiënten gestorven in het ASZ en OLV in Aalst.

 1. Pop-up trailer Blind Gesprongen komt naar Aalst: “Trailer op het Keizersplein”
  Aalst

  Pop-up trailer Blind Gesprongen komt naar Aalst: “Trailer op het Keizers­plein”

  In het VTM-programma ‘Blind Gesprongen’ springen vijf Vlamingen blind in een nieuwe job. Een expertenpanel met twee jobcoaches van VDAB screent en matcht de kandidaten met een nieuwe job. Op zaterdag 21 mei zet VDAB de loopbaan van de Aalstenaars in beweging. De pop-up van Blind Gesprongen houdt halt op de wekelijkse markt op het Keizersplein in Aalst. Passanten kunnen er loopbaantesten doen en krijgen persoonlijke tips van VDAB-experten. Jobcoach Frederik Gulinck is ook van de partij.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.