OLV Aalst
Volledig scherm
OLV Aalst © Geert De Rycke

Corona-update: 20 coronapatiënten op Intensieve in Aalsterse ziekenhuizen

AalstEr worden nu 20 coronapatiënten verzorgd op de afdeling Intensieve Zorgen van het OLV en ASZ.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Energiekosten Carrefour Aalst stegen dit jaar al met 52.000 euro: “De zonnepanelen zijn besteld, niet warmer dan 18 graden in winkel”
  PREMIUM
  Aalst

  Energiekos­ten Carrefour Aalst stegen dit jaar al met 52.000 euro: “De zonnepane­len zijn besteld, niet warmer dan 18 graden in winkel”

  Frederic Van Landeghem, zaakvoerder van de Carrefour Market in de Raffelgemstraat, slaat alarm over de exuberante energieprijzen. “Op een jaar tijd zag ik onze energiefactuur vervijfvoudigen tot ruim 14.000 euro. Hierdoor dreigen we het jaar af te sluiten met verlies”, zegt Frederic. De uitbater probeert met een reeks maatregelen het tij te keren. Zo zijn de zonnepanelen in bestelling, worden open koelkasten vervangen door gesloten exemplaren en zal het in de supermarkt niet warmer zijn dan 18 graden.