De civiele bescherming zocht vijf uur lang naar Jean Vercarre, maar de zoektocht leverde niets op.
Volledig scherm
PREMIUM
De civiele bescherming zocht vijf uur lang naar Jean Vercarre, maar de zoektocht leverde niets op. © Koen Baten/Didier Verbaere

Civiele bescherming zoekt vijf uur lang naar Jean Vercarre in Baardegem: “Bijna zeker dat ze hem vermoordde, Rolande is tot alles in staat”

Baardegem/WetterenDe recherche en de civiele bescherming hebben maandagochtend urenlang gezocht naar het lichaam van de 68-jarige Jean Vercarre uit Wetteren. De man is intussen al bijna vijf jaar vermist. De zoektocht gebeurde op een eigendom van Rolande V.R. in Baardegem bij Aalst, die ervan verdacht wordt Vercarre om het leven te hebben gebracht. “Rolande terroriseerde Jean, ik ben er zeker van dat ze hem om het leven heeft gebracht”, aldus een buurtbewoner. 

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York