De civiele bescherming zocht vijf uur lang naar Jean Vercarre, maar de zoektocht leverde niets op.
Volledig scherm
PREMIUM
De civiele bescherming zocht vijf uur lang naar Jean Vercarre, maar de zoektocht leverde niets op. © Koen Baten/Didier Verbaere

Civiele bescherming zoekt vijf uur lang naar Jean Vercarre in Baardegem: “Bijna zeker dat ze hem vermoordde, Rolande is tot alles in staat”

Baardegem/WetterenDe recherche en de civiele bescherming hebben maandagochtend urenlang gezocht naar het lichaam van de 68-jarige Jean Vercarre uit Wetteren. De man is intussen al bijna vijf jaar vermist. De zoektocht gebeurde op een eigendom van Rolande V.R. in Baardegem bij Aalst, die ervan verdacht wordt Vercarre om het leven te hebben gebracht. “Rolande terroriseerde Jean, ik ben er zeker van dat ze hem om het leven heeft gebracht”, aldus een buurtbewoner. 

 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee