Cirusso Art Aalst by Pommeline aan de Houtmarkt in Aalst is geopend.
Volledig scherm
Cirusso Art Aalst by Pommeline aan de Houtmarkt in Aalst is geopend. © Cirusso Art

‘Cirusso Art By Pommeline’ aan de Houtmarkt is open: “Meest spraakmakende tattooshop van de Benelux”

AalstCirusso Art By Pommeline aan de Houtmarkt in Aalst is geopend. Het is de nieuwe tattooshop van Pommeline Tilliére (bekend van Temptation Island en haar eigen shop Inkspired by Pommeline), Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai (bekend van Cirusso Art Antwerpen).

 1. Oplossing in de maak voor ‘gevaarlijkste straat van Aalst’: “Waarom niet werken met verkeerslichten?”, zegt schepen De Gucht
  PREMIUM
  Gijzegem

  Oplossing in de maak voor ‘gevaar­lijk­ste straat van Aalst’: “Waarom niet werken met verkeers­lich­ten?”, zegt schepen De Gucht

  ‘De gevaarlijkste straat van Aalst’, zo werd de Vereeckenstraat in Gijzegem afgelopen weekend nog genoemd. Zwaar vrachtverkeer en talloze auto’s gebruiken de smalle straat om zo de Wiezebrug te bereiken. Eerder deze maand kwam hier nog een bromfietser om het leven. Tijd om het verkeer daar te knippen, voor eenrichtingsverkeer of een Gijzegems circulatieplan? “Volgens mij zou je het met verkeerslichten kunnen oplossen daar”, zegt schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld).
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Boek over vermoorde politica Ilse Uyttersprot: “‘Tot morgen. Als er iets is, bel maar’. Zo vertrok ze die avond, om nooit meer terug te komen”
  PREMIUM
  Moorsel

  Boek over vermoorde politica Ilse Uyt­tersprot: “‘Tot morgen. Als er iets is, bel maar’. Zo vertrok ze die avond, om nooit meer terug te komen”

  Het boek over het leven van de vermoorde politica ‘Ilse Uyttersprot (1967-2020), een verhaal van veerkracht’ ligt deze week in de boekhandels. Tussen het eerste hoofdstuk ‘Dochter van een burgemeester’ en het laatste ‘De legacy van Ilse’ leer je haar pas echt kennen. Het is het ultieme eerbetoon aan ‘Ons Ilse’, zoals Aalstenaars haar doopten. “Ze heeft geleefd alsof elke dag haar laatste kon zijn. Niets was voor haar belangrijker dan zorg dragen voor de mensen”, zeggen de schrijvers.
 3. Gewezen kandidaat Prins Carnaval Gustaaf en partner veroordeeld tot vijf jaar cel voor grootschalige productie speed
  PREMIUM
  Aalst

  Gewezen kandidaat Prins Carnaval Gustaaf en partner veroor­deeld tot vijf jaar cel voor grootscha­li­ge productie speed

  Gustaaf S., ooit kandidaat Prins Carnaval in Aalst, en zijn partner Inge P. zijn dinsdag door de Dendermondse rechtbank veroordeeld tot vijf jaar effectieve gevangenisstraf. In de kelder van hun huis in Aalst werden kilo’s en kilo’s speed geproduceerd. S. stuurde de organisatie zelfs aan vanuit de gevangenis, waar hij een eerdere straf uitzat. Ook nog zes andere betrokkenen werd veroordeeld.