Circus Barones in Aalst.
Volledig scherm
Circus Barones in Aalst. © RLA

Circus Barones op Tragel in Aalst: “Acrobatie, luchtballet, jonglerie en clownerie”

AalstVan woensdag 28 september tot en met zondag 9 oktober kan je naar circus Barones op de Tragel in Aalst. De voorstelling heet ‘Grandioso’.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. LEVENSVERHAAL. Oud-directeur van de ‘Universitoit van Moilebeik’ Willy (83) is niet meer: “Hij maakte van zijn moerbeituin een paradijs op aarde”
  PREMIUM
  Aalst

  LEVENSVER­HAAL. Oud-directeur van de ‘Universi­toit van Moilebeik’ Willy (83) is niet meer: “Hij maakte van zijn moerbei­tuin een paradijs op aarde”

  De vroegere directeur van de ‘Universitoit van Moilebeik’, Willy Keymeulen, is op 83-jarige leeftijd overleden. Willy was in Aalst niet alleen bekend als leraar en schooldirecteur, maar de laatste 30 jaar van zijn leven vooral om zijn ongeëvenaarde ‘moerbeituin’ midden in de stad. Op de Rechteroever bouwde hij samen met zijn vrouw Nora aan een paradijselijke tuin, vol zeldzame moerbeibomen van over de hele wereld. Hij had er zelfs een eigen kwekerij van zijderupsen. Elk jaar zette hij de tuindeuren open zodat iedereen kon meegenieten.