Chiling Yung
Volledig scherm
Chiling Yung © Hendrik De Schrijver/Noodlz

Chiling opent Noodlz! aan het Keizersplein: “Overdag takeaway, ‘s avonds levering aan huis”

AalstVoor Chiling Yung (45) is het een droom die uitkomt: haar eigen noedelbar in Aalst. In het pand aan het Keizersplein waar vroeger onder meer restaurant Table d’Hugo was, is Chiling gestart met Noodlz! In Aalst worden de noedels gratis geleverd.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Voor het eerst is carnaval verboden door een pandemie: “Zelfs in de Tweede Wereldoorlog waren de restricties niet zo streng”
  PREMIUM
  Aalst

  Voor het eerst is carnaval verboden door een pandemie: “Zelfs in de Tweede Wereldoor­log waren de restric­ties niet zo streng”

  2021 zal de geschiedenisboeken ingaan als het eerste jaar dat carnaval werd geannuleerd door een pandemie. Historicus Wim Beelaert, die de geschiedenis van Aalst Carnaval bestudeerde, zegt dat we zonder twijfel historische tijden beleven. Al is het niet de eerste keer dat het (straat)carnaval, carnavalskostuums en de stoet werden verboden. “Machthebbers hebben door de eeuwen heen regelmatig carnaval aan banden proberen leggen”, zegt hij.
 3. De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonderhoud zijn noodzakelijk maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”
  De Loods

  De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonder­houd zijn noodzake­lijk maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”

  Een teamleider met een passie voor groenonderhoud, de nodige technische kennis op zak en bovendien sociaalvaardig. Maatwerkbedrijf De Loods zoekt er alvast eentje om zijn team te versterken en zo kwetsbare mensen te helpen hun plek in de maatschappij opnieuw te veroveren. Jouw taken? Een team van zes leiden, zelf ook de handen uit de mouwen willen steken en jouw passie en kennis overdragen.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg