Organisatoren, deelnemers en artiesten kijken al uit naar de eerste Aalsterse Champagnebeurs.
Volledig scherm
Organisatoren, deelnemers en artiesten kijken al uit naar de eerste Aalsterse Champagnebeurs. © Koen Moreau

Champagnefeesten tijdens Hemelvaartweekend in ‘de keirk’ ten voordele van Akabe-scoutsgroep

De ontwijdde en tot feestzaal omgevormde kerk langs de Geraardsbergsesteenweg in Erembodegem doet tijdens het weekend van vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni dienst als locatie voor de allereerste ‘Champagnefeesten’ in de regio.

 1. Ann Van De Steen (Lijst A): “Na de moorden op vrouwen deze zomer, richt een cel intrafamiliaal geweld op om slachtoffers beter te begeleiden”
  Aalst

  Ann Van De Steen (Lijst A): “Na de moorden op vrouwen deze zomer, richt een cel intrafami­li­aal geweld op om slachtof­fers beter te begeleiden”

  De Aalsterse politieke partij Lijst A pleitte in de gemeenteraad voor de oprichting van een cel ‘intrafamiliaal geweld’ binnen het politiekorps van de stad. Aalst werd deze zomer geconfronteerd met twee verschrikkelijke moorden, waarbij een vrouw het leven liet door toedoen van haar (ex-)partner. Zo werd begin augustus oud-burgemeester Ilse Uyttersprot vermoord door haar vriend. Gemeenteraadslid Ann Van de Steen (Lijst A) hoopt dat een cel intrafamiliaal geweld verschrikkelijke gebeurtenissen als deze kan voorkomen.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'