De regenboogvlag op de Grote Markt voor het stadhuis van Aalst.
Volledig scherm
De regenboogvlag op de Grote Markt voor het stadhuis van Aalst. © Rutger Lievens

CC De Werf komende dagen in regenboogkleuren: “Stop homofobie”

AalstCultuurcentrum De Werf in Aalst zal de komende dagen verlicht zijn in de regenboogkleuren. “Er is in onze maatschappij geen plaats voor homofoob gedrag”, aldus schepen Jean-Jacques De Gucht (Open Vld).

 1. Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”
  voetbal beker van België

  Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”

  Als alternatief voor Brice Verkerken, die naar Rupel Boom vertrok, opteerde Eendracht Aalst voor Gaël Kakudji. De 23-jarige Luikenaar met Congolese roots kwam over van Olympic Charleroi en gaat centraal achterin de concurrentiestrijd aan met Andreas Burssens en Steve Ryckaert. Hij kan ook met succes naast beide spelers in een driemansdefensie worden uitgespeeld, zo bleek in de cupmatch tegen SV Anzegem. Tegen Mandel United wil de nieuwkomer bevestigen.
 2. Amber (18) maakt overheerlijke cupcakes: “De kanker keerde terug, dus is een gewone vakantiejob nog niet voor deze zomer”
  PREMIUM
  Aalst

  Amber (18) maakt overheer­lij­ke cupcakes: “De kanker keerde terug, dus is een gewone vakantie­job nog niet voor deze zomer”

  Een vakantiejob starten en een centje bijverdienen zoals elke andere jongere, voor Amber Nica (18) uit Aalst kan het deze zomer nog niet. Al anderhalf jaar vecht ze tegen lymfeklierkanker en moet ze dus de sociale contacten beperken. Omdat een gewone vakantiejob uitgesloten is, bakt Amber cupcakes en verkoopt ze die via haar zelfgemaakte webshop De Lekkerbek Gebakjes. Want cupcakes bakken, dat vindt ze heerlijk. “Mijn grote droom is om eens gepersonaliseerde cupcakes te maken voor een event, dat heb ik nog niet mogen doen”, zegt ze.