Het is al de derde keer dat de zaak werd overvallen.
Volledig scherm
Het is al de derde keer dat de zaak werd overvallen. © Koen Baten

Carrefour in Gentsestraat opnieuw overvallen, ook kapsalon in zelfde straat slachtoffer

AalstIn de Gentsestraat in Aalst is gisterenavond vlak voor sluitingstijd een overval gebeurd in de Carrefour Express. Het is al de derde dat supermarkt wordt geviseerd. De dader kon met een aanzienlijke som geld aan de haal gaan. Vorig weekend werd in dezelfde straat ook al een kapper overvallen. 

 1. CD&V Aalst: “Paul Stockman pas gemeenteraadslid als hij de eed aflegt”
  PREMIUM
  Aalst

  CD&V Aalst: “Paul Stockman pas gemeente­raads­lid als hij de eed aflegt”

  Paul Stockman (71) verrast vriend en vijand door terug te willen keren naar de gemeenteraad als CD&V-gemeenteraadslid. In 2015 ging hij na 38 jaar met pensioen in de gemeenteraad en verving Katrien Beulens hem als schepen. Nu de eedaflegging van Paul Stockman geagendeerd staat op de gemeenteraad, rommelt het serieus binnen CD&V. Niet voor het eerst sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen. “Hij is pas gemeenteraadslid nadat hij de eed heeft afgelegd”, zegt CD&V Aalst.
 2. Omgevingsinspectie wil dat Tereos iets doet aan geurhinder: “Negatief effect op deel van Aalsters woongebied”
  PREMIUM
  Aalst

  Omgevings­in­spec­tie wil dat Tereos iets doet aan geurhinder: “Negatief effect op deel van Aalsters woongebied”

  De omgevingsinspectie van het departement Omgeving heeft het bedrijf Tereos in Aalst aangemaand om nieuwe maatregelen te nemen tegen de geurhinder voor de woonzones in de buurt van het bedrijf. Tereos is een glucose- en ethanolfabriek van 9 hectare groot op het eiland Chipka in het stadscentrum van Aalst. De fabriek moet nu een saneringsplan opmaken voor de geurproblematiek.