Zo kennen de Aalstenaars Herman De Neef: aan het werk aan de praalwagen van De Matotten.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo kennen de Aalstenaars Herman De Neef: aan het werk aan de praalwagen van De Matotten. © Rutger Lievens

Carnavalswereld rouwt om Herman De Neef (72) van De Matotten: “De carnavalshallen waren zijn tweede thuis”

AalstDe Aalsterse carnavalswereld rouwt om Herman De Neef, die op 72-jarige leeftijd is overleden. Hij was al een tijdje ziek. Tussen 1977 tot 2019 groeide Herman met zijn groep De Matotten uit tot een waar carnavalsicoon. Niet zozeer door carnavalsliedjes te zingen of door in de kranten te staan, wel door elke dag naar de carnavalshallen te trekken en er in stilte verder te werken aan de praalwagen. “Aan Herman kon je alles vragen, hij wou altijd helpen.”

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.