Kristof Devos van De Beiaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof Devos van De Beiaard. © RLA

Cafébaas De Beiaard geeft het terras alvast een poetsbeurt: “Alles is afhankelijk van het weer”

AalstKristof Devos van café De Beiaard op de Grote Markt van Aalst was maandagochtend al het terrasmeubilair aan het poetsen. Het mag duidelijk zijn: deze horecabaas heeft er zin in. Na maanden van binnenzitten en afhaalkoffie’s serveren, mag hij eindelijk weer met plateaus vol bier over zijn terras stappen. Als nu ook nog de zon een beetje meewerkt, zal het zaterdag een topdag worden.

 1. Ex-Aalstvoorzitter Erik Goethals over de tijd van toen: “Bij de overname beschouwde ik Eendracht als mijn kind dat aan het verdrinken was”
  voetbal traditieclubs

  Ex-Aalstvoor­zit­ter Erik Goethals over de tijd van toen: “Bij de overname beschouwde ik Eendracht als mijn kind dat aan het verdrinken was”

  De mooiste episode uit de clubgeschiedenis, met Europees voetbal als kers op de taart, beleefde Eendracht Aalst onder voorzitter Erik Goethals (78). De voormalige beursmakelaar was preses van de Ajuinen van 1989 tot 1996. Hij leeft nog steeds erg mee met zijn club, maar het doet hem pijn dat ze ver is weggezakt in de lagere regionen van het voetbal.
 2. Loanton creëert extra terrasruimte: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”
  PREMIUM
  Affligem

  Loanton creëert extra terrasruim­te: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”

  De trendy Affligemse zaak Loanton - ook bekend bij menig Bekende Vlaming en topsporter - is klaar om vanaf morgen opnieuw de deuren open te gooien. Het team van Bruno Rollier en zijn zoon Nino hebben hun terras voor de gelegenheid uitgebreid en omgetoverd tot ‘Loa Plaza’. “We zouden Loanton niet zijn als we niet opnieuw met iets nieuws op de proppen kwamen”, knipoogt Bruno. We gingen langs om te luisteren hoe ze de lockdown overleefden en wat we nu mogen verwachten. En wie weet trakteren wij jou hier binnenkort op een Tournée Générale.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”