Café-uitbaters Willem Moeyersoons en Fabienne Van de Velde.
Volledig scherm
Café-uitbaters Willem Moeyersoons en Fabienne Van de Velde. © RLA

Café-uitbaters dienen klacht in na Facebookstorm: “Natuurlijk mag je hier borstvoeding geven. Zo’n post, dat is broodroof”

Willem Moeyersoons en Fabienne Van de Velde van café Dutch Inn in Aalst trotseerden dit weekend niet alleen storm Dennis, maar ook een Facebookstorm. Een klant zette een vernietigende post op internet, waarbij ze de uitbaters beschuldigde van vrouw- en kindonvriendelijk gedrag: “Aalsterse horecazaak zette mij op straat omdat ik borstvoeding wilde geven”, klonk het. De uitbaters vertellen een ander verhaal en dienen klacht in.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.