De politie sloot de straat af voor onderzoek.
Volledig scherm
De politie sloot de straat af voor onderzoek. © Koen Baten

Buurt opgeschrikt door ontploffing aan voordeur: nog geen duidelijkheid of het om kwaad opzet gaat

HerdersemDe bewoners van de Grote Baan in Herdersem werden maandagavond opgeschrikt door een explosie aan de voordeur van een woning, ter hoogte van de Middenweg. Gewonden vielen er niet, maar de precieze toedracht is voorlopig onduidelijk.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Woede en teleurstelling bij Aalsterse horeca-uitbaters: “Wie komt nog winkelen als je niks meer kan drinken?”
  PREMIUM
  Aalst

  Woede en teleurstel­ling bij Aalsterse horeca-uitbaters: “Wie komt nog winkelen als je niks meer kan drinken?”

  Verbazing en woede, maar ook strijdvaardigheid overheersen bij de Aalsterse horeca nu de sector verplicht een maand moet sluiten. De cafébazen vrezen dat met de lockdown van de horeca ook het stadscentrum zal doodbloeden. “Wie komt er nog shoppen, als je niks meer kan drinken of naar toilet kan gaan?”, zeggen ze. Velen kondigen nu al aan dat ze weer overschakelen naar afhaalmaaltijden en leveringen aan huis.