Burgemeesters sturen brief naar VRT over Ronde

AALSTHet ziet ernaar uit dat net als vorig jaar de passage van de Ronde van Vlaanderen door Aalst, Erpe-Mere, Herzele en Zottegem niet te zien zal zijn op televisie en daarom hebben de burgemeesters een brief gestuurd naar de VRT.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. CD&V Aalst: “Paul Stockman pas gemeenteraadslid als hij de eed aflegt”
  PREMIUM
  Aalst

  CD&V Aalst: “Paul Stockman pas gemeente­raads­lid als hij de eed aflegt”

  Paul Stockman (71) verrast vriend en vijand door terug te willen keren naar de gemeenteraad als CD&V-gemeenteraadslid. In 2015 ging hij na 38 jaar met pensioen in de gemeenteraad en verving Katrien Beulens hem als schepen. Nu de eedaflegging van Paul Stockman geagendeerd staat op de gemeenteraad, rommelt het serieus binnen CD&V. Niet voor het eerst sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen. “Hij is pas gemeenteraadslid nadat hij de eed heeft afgelegd”, zegt CD&V Aalst.